X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Prinţesa Moştenitoare Mary a Danemarcei va efectua o vizită la Chişinău

19 noi. 2016,, 15:44   Societate
5235 1

Кронпринцесса Дании Мэри приезжает в Кишинев
Foto: ipn.md

Prinţesa Moştenitoare Mary a Danemarcei, în calitate de patroană a Biroului Regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru Europa, va vizita Republica Moldova împreună cu Zsuzsanna Jakab, directorul Regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru Europa în perioada 23-25 noiembrie, transmite IPN.


Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii, în cadrul vizitei vor fi abordate trei subiecte principale – sănătatea femeilor şi a copiilor, conştientizarea importanţei vaccinării şi a rezistenţei la antibiotice.

Vizita de trei zile va include întâlniri la Ministerul Sănătăţii cu reprezentanţii societăţii medicale, reprezentanţii agenţiilor Naţiunilor Unite şi partenerii de dezvoltare. De asemenea, Prinţesa Moştenitoare Mary va ţine un discurs în faţa studenţilor şi absolvenţilor şcolii de Management în Sănătatea Publică.

Prinţesa Moştenitoare şi directorul Regional OMS vor vizita depozitul naţional de vaccinuri din cadrul Centrului Naţional de Sănătate Publică şi Clinica Universitară de Asistenţă Medicală Primară, cabinetul de vaccinări, marcând, în acelaşi timp, Săptămâna mondială de conştientizare a rezistenţei la antibiotice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?