X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Îndemnul lui Năstase față de protestatari

16 noi. 2016,, 15:59   Politică
22221 17

Foto: jurnal.md

Liderul platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, îndeamnă oamenii să nu meargă la „pseudo-proteste cu iz geopolitc”, întrucît asta va provoca dezbinarea societății, notează NOI.md.


Potrivit lui Năstase, în vîltoarea celor întîmplate la alegerile prezidențiale, susținătorii platformei „DA” nu trebuie să uite de principalele revendicări ale societății – unul dintre care declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

„Salutăm orice inițiativă civică a cetățenilor de a protesta. Însă vă rugăm să fiți atenți și exigenți. Nu mergeți la pseudo-proteste cu iz geopolitic. Nu permiteți ca aceste proteste să contribuie și la mai multă dezbinare a societății și să se transforme în confruntare civilă.

Să ne vedem de agenda noastră comună: combaterea corupției și fraudei, inclusiv electorale, prin toate mijloacele legale; anularea legii care prevede ca cetățenii să întoarcă miliardele, tot de la ei furate; investigarea internațională în vederea recuperării miliardelor furate în vistieria statului. Oprirea genocidului social în țară prin îmbunătățirea semnificativă a stării materiale pentru marea majoritate a populației; apropierea prin toate mijloacele legale, inclusiv prin presiune populară, a alegerilor parlamentare anticipate pentru obținerea unui trai decent, aici, Acasă”, a declarat Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?