X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Astronauţii nu pot vorbi despre extratereştri din cauza ameninţărilor

27 oct. 2016,, 21:00   Externe
5158 0

Астронавты не могут рассказать об инопланетянах из-за угроз
Foto: vesti.ru

Unii foşti angajați ai NASA şi NATO au relatat ce metode utilizează agenţia pentru a tăinui existenţa extratereştrilor, comunică portalul Collective Evolution.


Inginerul-mecanic, doctorul Bergran a relatat că NASA intenţionat estompează culoarea fotografiilor Lunii, pentru ca publicul să nu vadă pe acestea nimic suspect. Odată el a analizat fotografia acestei planete şi a văzut acolo obiecte stranii. Cînd i-a raportat despre aceasta unui coleg, acela a fost tulburat şi a spus că ei au estompat suficient obiectivul, ca să nu se vadă nimic.

Doctorul O'Leary, care s-a ocupat de cercetarea planetei Marte şi a asistat la crearea faimoasei fotografii „faţa pe Marte”, a declarat că fotografia a fost redactată, pentru a estompa contururile "feței" şi a o face similară cu un fenomen natural, nu cu un obiect creat în mod artificial.

Sergentul-major NATO în retragere, Bob Dean, a relatat că Guvernul a distrus 40 de filmuleţe video cu cadre ale programului Apollo, în cadrul căruia a avut loc aterizarea pilotată pe Lună. Pe imaginile video pierdute a fost filmat zborul ca atare, debarcarea pe satelitul Pămîntului şi deplasarea oamenilor pe suprafaţa planetei. Cauza distrugerii filmărilor a fost faptul că ele au fost calificate drept inacceptabile social şi politic.

Donna Haire, care a lucrat la NASA, afirmă că astronauţii se ciocnesc sistematic în cosmos cu OZN, dar nu pot relata opiniei publice despre aceasta, deoarece sînt ameninţaţi de Guvern.

Or, între timp, ufologii afirmă că guvernele ţărilor de pe Pămînt au început vînătoarea lor. În ultimul timp au devenit mai frecvente cazurile de deces ale conspirologilor în circumstanţe suspecte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?