Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Austria: Merkel e cea mai periculoasă femeie din Europa

25 oct. 2016,, 12:10   Externe
2312 0

В Австрии Меркель назвали "самой опасной женщиной Европы"
Foto: capital.ro

Liderul Partidului de extremă dreaptă din Austria, Heinz-Christian Strache, a declarat luni că Angela Merkel este "cea mai periculoasă femeie din Europa", din cauza politicii ei inițiale cu privire la criza migrantilor, relateaza AP.


Liderul celui de-al treilea partid din Austria, Partidul Libertatii, a numit-o pe Angela Merkel într-un discurs ținut luni "cea mai periculoasa femeie din Europa", din cauza politicilor ei liberale privind migrația. Totodata, el a avertizat ca este posibilă izbucnirea unui razboi civil în cazul în care nu este oprit valul de migranți, conform stirileprotv.ro.

Intr-un lung discurs susținut luni, cu două zile inainte de sarbatoarea națională a Austriei, seful FPO, Heinz-Christian Strache, a denuntat "afluxul nesfîrsit de migranti economici străini în cultura austriacă", o axă puternica a retoricii partidului.

120.000 de refugiati au ajuns în Austria de la inceputul lui 2015.
Alegatorii austriaci sînt chemati la 4 decembrie pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, în care se confruntă Hofer (FPO), un catolic convertit la protestantism, si ecologistul Alexander Van der Bellen.

Van der Bellen a cîștigat la limită în urma scrutinului inițial din mai, dar acesta a fost anulat din cauza neregulilor procedurale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?