Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Tragedie în Moscova

27 aug. 2016,, 13:38   Externe
3481 0

Foto: www.libertatea.ro

Un incendiu uriaș a izbucnit sîmbătă dimineață la un depozit a tipografiei din nord-estul Moscovei. Cel puțin 16 oameni au murit, iar patru au fost răniţi.


Echipele de salvare au sosit la fața locului la 05.00 GMT pentru a stinge incendiul, care s-a declanșat într-un depozit situat într-o zonă industrială din nordul capitalei ruse, pe șoseaua Altievskoie.

Ministerul rus pentru Situații de Urgență a anunțat că salvatorii au descoperit acolo 16 trupuri neînsuflețite, iar potrivit datelor preliminare, au reuşit să salveze 12 persoane ce sa aflau în clădire, unde locuiau mai mulți migranți.
Potrivit presei ruse, persoanele decedate au fost blocate într-o încăpere a depozitului la etajul patru, care era înconjurată de flăcări.

Pentru a ajunge în încăpere, pompierii au fost nevoiţi să spargă un perete, unde au găsit 16 oameni care s-au înecat de la fum în timpul somnului.

„După cîte cunosc, în încăpere erau fete tinere care aveau doar 18 ani, iar una era însărcinată. Ele nu au reuşit să iasă, iar alţii au fugit. Vedeţi câţi oameni sunt, aproape de 40. Restul care au rămas sunt toţi tineri, una din avea 17 ani”, a spus o femeie.

În jur de 130 de salvatori şi 30 de autospeciale au luptat pentru a stinge incediul care a afectat o suprafaţă de 150 de metri pătraţi.

Focul a fost localizat, iar oamenii care locuiesc în apropiere au fost rugaţi să stea cu ferestrele închise. Cauzele incendiului deocamdată rămân necunoscute.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?