X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Patru persoane au murit după ce o ambarcațiune s-a lovit cu o barcă

17 aug. 2016,, 11:10   Externe
2858 0

В Греции в результате столкновения катеров погибли 4 человека
Foto: libertatea.ro

Accident teribil în Grecia.


O ambarcaţiune care transporta cel puțin 20 de turişti de pe Insula Aegina spre Insula Moni s-a lovit luni cu o barcă de mare viteză în Golful Saronic, situat în largul oraşului Atena.

În urma accidentului, patru oameni și-au pierdut viața, printre care o fetiță de cinci ani și tatăl ei de 44 de ani, cât și căpitanul vasului. Echipele de intervenție au recuperat trei cadavre imediat cum au ajuns la locul accidentului, iar după două ore de căutări, scafandrii au mai găsit o femeie fără suflare la o adîncime de 20 de metri.

Alți șapte oameni au fost răniți, doi dintre ei fiind în stare gravă și transportați la un spital din Atena, în timp ce alți 10 au avut nevoie de atenție medicală pentru că erau în stare de șoc.

Un martor a declarat că barca turiștilor a fost tăiată în jumătate în urma impactului cu cealală ambarcațiune, iar echipele de intervenție au reușit să salveze 21 de oameni, anunțînd că operațiunea de căutare a luat sfîrșit.

Nu a fost făcută publică naţionalitatea persoanelor aflate la bord, însă MAE susține că nu au primit informații că printre victime s-ar afla și cetățeni români.

Autorităţile elene anchetează circumstanţele producerii accidentului. Cei patru pasageri de pe barca de mare viteză nu au fost răniți, iar potrivit gărzii de coastă, căpitanul acesteia are 78 de ani și a fost audiat de autorități.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?