X 
Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Crima oribilă din Cantemir

12 aug. 2016,, 17:15   Societate
5484 1

Crima oribilă din Cantemir
Foto: ziuaconstanta.ro

Un fost polițist, care locuia în satul Stoianovca, raionul Cantemir a fost împuşcat mortal, în piept, cu o armă de vânătoare.


Corpul acestuia a fost găsit într-un câmp de la marginea localității. Poliția a inițiat o cauză penală pentru omor din imprudență și are trei suspecți.

Rudele spun că bărbatul trebuia să meargă, joi, în Ucraina ca să-şi aducă acasă soția, însărcinată în luna a patra, și fiica sa de patru ani, care erau plecate la odihnă. Cumnatul și vecinul său au observat că victima nu a plecat după ele. Și-au dat seama că a dispărut, după ce i-au văzut actele în locuință. Ulterior, i-au găsit corpul neînsuflețit departe de casă, într-un câmp.

"Mașina era peste drum, iar el era în canal mort. Atâta. Am sunat și am chemat poliția. Eu nu m-am uitat, că m-au luat fiorii", a spus vecinul victimei, Ion Cazacu.

Vecinul este convins că bărbatul a fost împușcat de cineva, întrucât la locul tragediei nu a fost găsită arma de vânătoare pe care acesta o deținea legal.

"Pușca lui nu era. Pușca lui cineva a luat-o. Pușca tot nu este", a spus vecinul victimei.

Bărbatul era pasionat de vânătoare încă din copilărie. Mai mult el a fost membru al Asociației de vânători din localitate.

"Da, el deținea legal două arme. Mergeam împreună la vânătoare, la pescuit", a spus vânătorul Efim Caradjiov.

Rudele și vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate și nu-și pot explica cum s-a produs tragedia. Potrivit lor, victima era un bărbat calm și prietenea cu toată lumea.

Poliția are trei suspecți, dar deocamdată nimeni nu a fost reținut.

"Avem nevoie de rezultatele expertizei medico-legale. Versiunea de bază că omorul a fost făcut din imprudență, în urma încălcărilor cerințelor de siguranță în timpul vânatului", a declarat șeful Inspectoratului de Poliție Cantemir, Victor Zacrevschi.

Pentru omor din imprudență, Codul Penal prevede până la trei ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?