Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Incident şocant la o benzinărie „Tirex-Petrol”

12 aug. 2016,, 09:45   Societate
8381 3
Шокирующий инцидент на заправке " TIREX - PETROL"
Foto: livepark.pro

Cititoarea Elena Ivanov ne-a scris la redacţia NOI.md şi ne-a comunicat depsre un caz revoltător:


„Vreau să-mi împărtăşesc experienţa şocantă de alimentare a automobilului la benzinăria menţionată. Mi s-a întîmplat pe 6.08.2016 – sîmbătă, pe str.Arborilor nr.19, lîngă MAAL.

Am intrat la staţia de alimentare. Maşina mea este pentru gaz-benzină. Capacul rezervorului se deschide din salonul automobilului. Am deschis capacul şi pînă am scos banii şi cardul cu discount „Tirex-Petrol”, dăruit data trecută, angajatul – un tînăr, a înşurubat duza lor de gaz şi a introdus dispozitivul de alimentare în rezervor. Eu am ieşit din maşină şi am întins banii şi cardul cu discount „Tirex-Petrol”, m-au rugat să mă apropii de casă.

La casă am plătit costul alimentării şi am luat bonul (de obicei nu-l iau). După care casierul mi-a spus să mă apropii din nou de angajat şi să-i dau cardul. M-am apropiat de maşină, i-am dat cadrul şi am văzut că dispozitivul de alimentare este scos din rezervor, duza este înlăturată, iar rezervorul este închis. (Eu am înţeles că maşina este alimentată. La alte benzinării anume aşa este).

Angajatul s-a uitat la card şi a spus că acolo lipseşte un oarecare cod, adresîndu-se imediat unui superior, care în acel moment trecea pe alături. Care sînt numele indivizilor enumeraţi, nu ştiu, deoarece nici unul dintre ei nu avea ecuson.

Angajatul superior Ţurcan Ion (anul naşterii 1982), după cum s-a clarificat ulterior în prezenţa poliţiei, m-a invitat să merg cu el din nou la casă pentru a preciza codul cardului. M-am revoltat, dar mi-au răspuns că este prima alimentare cu card şi pe viitor nu vor mai fi probleme.

În marketul, unde era casa, la tejgheaua barului se afla un băiat tînăr şi, în afară de mine, casier şi angajatul superior Ţurcan Ion, nu era nimeni, deşi era pe la ora 16.00. Am stat lîngă tejghea, aşteprînd pînă casierul va găsi codul cardului.

În acel moment am simţit o atingere neplăcută la picioare. M-am întors şi am văzut cum Ion Ţurcan (anul naşterii 1982) încerca să fotografieze cu telefonul lenjeria mea sub rochie!!!

Cînd m-am întors, el a încercat să ascundă telefonul în buzunar. I-am dat două palme peste faţă, am făcut scandal şi am ieşit din market. Acest individ a alergat din urma mea, încercînd să-şi ceară scuze.

Am urcat în maşină şi am plecat. Peste cîţiva metri am înţeles că rezervorul n-a fost alimentat cu gaz!!! M-am întors la benţinăria nominalizată şi am chemat poliţia. A fost intentat un proces verbal şi angajatului Ţurcan Ion i-a fost aplicată amenda.

Cred că la această benzinărie n-a fost primul caz de acest fel. În acest mod ei cîştigă, sperînd că femeilor le va fi ruşine să clarifice atare situaţii picante şi după aceasta nu mai au nevoie de benzină sau gaz... Cred că opinia publică trebuie să cunoască astfel de situaţii. Repet, cred că cazul meu nu este unicul şi în locul meu putea fi orice alte femeie”, scrie Elena.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?