X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

INIMA MOLDOVEI BATE PENTRU CHIȘINĂU ©

3 aug. 2016,, 11:00   Business
4513 0

750 000 lei din vânzările ediției limitate Chișinău CAN vor fi investiți de Efes Moldova într-un proiect de îmbunătățire a imaginii orașului Chișinău.


Cu ocazia aniversării a 580 de ani a capitalei Efes Moldova și brăndul său flag-man ”Chișinău” lansează o campanie inedită, care întrunește elementele unui tribut plătit orașului al cărui nume îl poartă cea mai cunoscută și consumată marcă de bere din țara dar și o inițiativă de Responsabilitate Socială Corporativă inedită.

Primul element include producerea unui stoc limitat de CAN-uri cu design jubiliar. Aceste recipiente prezintă patern-urile decorative ale celor mai cunoscute clădiri din Chișinăul din perioada când a primit titlul neoficial de ”Oraș în piatră alba”: Palatul Republicii, Casa Modei, Casa Presei și Romanița.

Aceste opera arhitecturale sunt simbolice pentru orașul nostru și uneori, în ritmul urban grăbit, uităm să le admirăm, încetăm să le mai observăm. Or fără ele Chișinăul ar fi de neînchipuit. CAN-urile noastre sunt și un apel către cetățenii Chișinăului să aibă o atitudine grijulie față de patrimonial architectural ”vintage” pe care am putea să-l pierdem.




Cel de al doilea element al campaniei își propune să contribuie la îmbunătățirea imaginii Chișinăului. Astfel, o parte dintre banii câștigați în urma vânzărilor acestei ediții limitate (Efes Moldova estimează suma cam la 750.000 lei) vor fi investiți în unul sau mai multe proiecte de îmbunătățire a imaginii orașului. Dar dacă consumatorii vor susține această inițiativă și vânzările vor fi mai mari, atunci și cifra investiției va crește respectiv.

Astfel, fiecare CAN de bere Chișinău ediție jubiliară este o contribuție la acest proiect, o pietricică în viitoarea construcție sau o floare, un copac în plus. Iată de ce îndemnăm consumatorii să opteze pentru procurarea berii noastre anume în acest tip de ambalaj. Cu cât mai multe CAN-uri vor fi consumate, cu atât suma acumulată va fi mai mare. A propos, compania publică zilnic cifra actualizată a banilor acumulați pe pagina web dedicată: www.inimamoldovei.md.

Tot pe această pagină găsiți detalii despre faptul cum puteți depune ideile de proiecte pe care le va finanța Efes Moldova. Noi mizăm foarte mult pe activismul civic al Chișinăuienilor și sperăm că vom primi oferte de proiecte care, odată realizate, vor încânta inima și ochii orășenilor și ai oaspeților capitalei încă pentru mulți ani înainte.




Participanții la proiectul ”Împreună contribuim la imaginea orașului” și beneficiarii granturilor sunt îndemnați să țină cont de următoarele criterii de bază la depunerea ideilor:

# vizibilitate – trebuie să aducă beneficii unui număr cât mai mare de persoane

# fezabilitate – trebuie să aibă un concept cât mai clar și un plan de acțiuni detaliat

# impact – trebuie să aducă beneficii atât imaginii orașului, cât și locuitorilor

Doritorii sunt îndemnați să prezinte proiectele prin intermediul platformei www.inimamoldovei.md, până la 30 septembrie 2016. Ulterior, juriul proiectului va selecta cinci proiecte finale care vor fi supuse votului public.

În perioada 30 septembrie – 10 octombrie se va desfășura procesul de votare. Ca rezultat al votului public, unul sau mai multe proiecte vor fi fi desemnate câștigătoare și vor primi finanțarea necesară pentru implementare. La fel cum fiecare consumator are posibilitatea să contribuie la îmbunătățirea imaginii Chișinăului prin simpla procurare a berii în CAN aniversar.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?