X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4036

Noul campionat al Moldovei la fotbal a început cu o victorie neaşteptată

25 iul. 2016,, 12:50   Sport
2294 0
Неожиданная победa "Зари" над "Шерифом"
Foto: youtube.com

Un nou campionat al Moldovei la fotbal, sezonul 2016-2017, a început în weekendul trecut. În Divizia Naţională pentru titlul de campioană luptă 11 echipe.


Surpriza primului tur a devenit înfrîngerea campioanei actuale a Moldovei - "Sheriff" Tiraspol pe teren propriu, de către deţinătoarea Cupei Moldovei - "Zarea" Bălţi, cu scorul de 1:2.

Gazda a deschis scorul la începutul meciului, însă apoi oaspeţii au marcat două goluri în poarta adversă. De altfel, victoria bălţenilor asupra tiraspolenilor nu trebuie considerată o senzaţie, deoarece din cei 14 fotbaliştii care au participat la meci în echipa Zarea 10, în ani diferiţi, au jucat pentru naţionala Moldovei.

"Zarea" a cîştigat primul punct în lupta pentru premiul "Pentru dorinţa de a cîştiga".

"Milsami" Orhei a învins "Saxan" Ceadîr-Lunga cu scorul de 2:0.

"Jucătorii ambelor echipe s-au străduit, au luptat şi acest fapt trebuie salutat! Însă mi-aş dori să văd nu doar luptă, dar şi joc pe terenul de fotbal", a spus inspectorul meciului, Anatoli Teslev.

Meciul dintre "Academia" Chişinău şi debutanta Diviziei Naţionale – echipa "Ungheni", s-a încheiat cu scorul de 4:1. La egalitate (0:0) au jucat "Speranţa" Nisporeni şi "Dinamo-Avto" din Tiraspol.

Derbiul între "Dacia" şi "Zimbru" va avea loc luni. Echipa "Petrocub" Hînceşti nu va juca în acest tur.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?