X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Filip: Moțiunea de cenzură nu a fost depusă întîmplător acum

21 iul. 2016,, 14:54   Politică
5140 13
Foto: gov.md

Moțiunea de cenzura împotriva Guvernului este un act democratic, chiar și atunci cînd vine din partea unei noi coaliții de interese între PSRM și PLDM.


Astfel a comentat premierul Pavel Filip inițiativa unui grup de deputați din opoziție de a demite cabinetul de miniștri, notează NOI.md.

Potrivit lui, această moțiune nu are niciun argument serios, ci este o confirmare a faptului că rezultatele obținute de Guvern "deranjează anumite cercuri politice care își doresc instabilitate".

„Stabilitatea îi sperie, pentru că înseamnă că nu vor ajunge curînd la putere, nu își vor îndeplini singurul lor obiectiv politic. Nu întîmplător au depus această moțiune acum, cînd Guvernul e pe cale să finalizeze Foaia de parcurs convenită cu partenerii de dezvoltare. Nu întîmplător au depus aceasta moțiune acum, cînd se pregătesc acţiuni importante legate de curățarea și transparentizarea sistemului bancar, aşa cum am convenit cu FMI. Nu întîmplător au făcut asta acum, cînd am ajuns la o înțelegere cu FMI și urmează să fie deblocate finanțările și să echilibrăm economic ţara.

Și-au dorit un guvern care să nu reuşească, își doresc ca Moldova să eşueze, sînt speriați că lucrurile încep să se miște în direcția bună”, a concluzionat Pavel Filip.



Precizăm că un grup din 34 de deputați PSRM, PLDM și PCRM au depus astăzi o moțiune de cenzură asupra activității Guvernului Filip.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?