X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Clinton cîștigă teren în fața lui Trump

13 iul. 2016,, 12:10   Externe
2468 0

Отставание Трампа от Клинтон в президентской гонке увеличилось
Foto: libertatea.ro

Candidatul democrat prezumtiv la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton cîștigă teren în sondajele privind cursa pentru fotoliul de la Casa Albă, informează Time.


Fosta primă doamnă și-a extins avansul asupra rivalului republican Donald Trump în cursa pentru Casa ALbă, la 13% într-un sondaj Reuters/Ipsos publicat marți. Studiul, ce a a fost efectuat pe 1.146 de oameni în perioada 8-12 iulie, arată, de asemenea, că jumătate din alegători spun acum că au o părere favorabilă despre Clinton, în timp ce aproximativ 60% din persoanele chestionate spun ca au o opinie nefavorabilă despre Trump.

Comparativ, pînă la 8 iulie, un alt studiu arată că 45% dintre alegători ar fi votat pentru Clinton și 35% pentru Trump, aceasta conducînd atunci doar cu 10%, crescînd astfel cu 3%.

Sondajul este unul notabil, avînd în vedere că vine după o perioadă în care Clinton a fost marcată de critici din partea FBI pentru modul în care ea a gestionat informații clasificate ca secretar de stat, mai amintește Reuters.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?