Mahu: Nu uitați cu ce s-a terminat Sfatul Țării 1! (VIDEO)

Mahu: Nu uitați cu ce s-a terminat Sfatul Țării 1! (VIDEO)
Nu uitați cu ce s-a terminat Sfatul Țării 1! (VIDEO)
 Фото: allmoldova.md

Nu există pe globul pămîntesc mai mare neghiobie și mai josnică acțiune decît să-ți vinzi țara – a declarat Ion Mahu, conducătorul Consiliului Mișcării Populare „Salvăm Moldova!", fost director al Direcției principale contraspionaj din cadrul Serviciului de Informaţii şi Securitate al RM, colonel în retragere, referindu-se la tentativele unui grup de persoane de a forma „Sfatul Țării 2".


În acest context, Mahu le-a adresat acestora un mesaj, în cadrul unui interviu pentru moldovenii.md.

„Domnilor, așa-numiți domni, nu uitați cu ce s-a terminat Sfatul Țării 1, nu uitați ce s-a întîmplat după asta, cîte răscoale au fost. Sînt sute și mii de articole în Franța, Anglia și SUA despre situația din acea perioadă, care arată dezmățul organizat pe teritoriul țării noastre de către securitatea română, violența dintre oameni", a accentuat Mahu.

„Nimeni nimic nu a uitat! Probabil că ați uitat voi cu ce s-a terminat Sfatul Țării 1, cîți oameni au fost împușcați. N-o să vă permitem. Uitați de alipirea cu România. Se vor găsi forțe destule, forțe patriotice, care, dacă va fi nevoie, se vor mobiliza pentru a ne apăra demnitatea, în primul rînd de cetățean al Republicii Moldova, demnitatea de moldovean, demnitatea noastră istorică, demnitatea noastră națională. Voi nu aveți nicio șansă!", a remarcat Ion Mahu.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load