Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

„Agromașina” rămîne lider pe segmentul autohton al tehnicii agricole de recoltare (VIDEO)

21 oct. 2015,, 16:50   Business
5407 4
Agromaşina остаётся флагманом в сегменте отечественной уборочной сельхозтехники (ВИДЕО)
Foto: noi.md
Pe piața tehnicii agricole din Republica Moldova, întreprinderea „Agromașina” își ocupă temeinic nișa pe segmentul tehnicii de recoltare. În fiecare an compania își demonstrează noutățile în cadrul Expoziției specializate „MoldAgroTech”. Potrivit constructorului principal al companiei, Iurie Grinenco, „întreprinderea e mai bună decît concurenții străini după preț și nu cedează în calitate”, informează NOI.md.

Întreprinderea „Agromașina” s-a recomandat în calitate de producător calitativ și sigur de tehnică agricolă de recoltare. Potrivit lui Iurie Grinenco, „compania se străduie să aleagă optimal asortimentul tehnicii noi, ținînd cont de condițiile pentru țara noastră și posibilitățile de cumpărare”.

Printre noutățile companiei prezentate la expoziția „MoldAgroTech”, constructorul principal al întreprinderii „Agromașina” a evidențiat tehnica pentru prelucrarea solului după recoltare, cultivatoarele pentru prelucrarea livezilor și dispozitivele pentru pulverizatoarele pentru pomi. Tehnica pentru prelucrarea solului după recoltare este foarte necesară după încheierea recoltei de toamnă a porumbului și florii soarelui.

Această tehnică este foarte solicitată pe terenuri cu suprafața de pînă la 150-200 ha. Cultivatoarele pentru livezi cu lățime de apucare de la 3 pînă la 4 metri sînt comode pentru prelucrarea terenurilor mari, iar dispozitivele pentru pulverizatoarele de serie produse de „Agromașina” funcționează pînă la înălțimea de 20 m. Totodată, accesoriile care asigură pulverizarea orizontală pe o distanță de 50 m sînt indispensabile la prelucrarea pomilor de nuci, dar pot fi folosite și la pulverizarea culturilor de cîmp.

Compania „Agromașina” a prezentat și noile modificări ale remorcilor cu volumul de șase și opt tone. Potrivit lui Iurie Grinenco, remorcile sînt ermetice și permit transportarea mustului după procesarea strugurilor. Printre avantajele remorcilor, constructorul principal a menționat că acestea sînt fabricate din oțel inoxidabil, la fel ca pulverizatoarele, și sînt prevăzute pentru o perioadă îndelungată de exploatare.

Întreprinderea „Agromașina” dispune de specialiști de calificare înaltă și tehnologii flexibile de producție, care permit să se reacționeze imediat la cerințele pieței și în termen scurt să fie operate modificările necesare în producția fabricată. Potrivit lui Iurie Grinenco, datorită acestui fapt „Agromașina” rămîne lider pe segmentul autohton al tehnicii agricole de recoltare.

Expoziția internațională specializată „MoldAgroTech” se desfășoară la „Moldexpo” și se va încheia pe 24 octombrie .


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?