X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Echipamente de calitate de la Hidroinpex, necesare tuturor ©

10 ian. 15:56   Business
4713 0

Societatea pe acțiuni "Hidroinpex", care face parte din grupul de companii "DAAC Hermes" și se numără printre cei mai mari dezvoltatori și producători de echipamente și utilaje agricole, lansează o gamă largă de produse de înaltă calitate, eficiente și accesibile.

Cu toate acestea, unele tipuri și modele de utilaje sale sînt extrem de relevante, în condițiile meteorologice actuale, deoarece este vorba despre distribuitoarele de nisip, care ajută la împrăștierea materialelor antiderapante solide pe trotuare, drumuri, autostrăzi în perioada de iarnă.

Aducem în atenția dumneavoastră trei modele de acest tip de tehnică importantă, pentru ca fiecare doritor să poată alege cel mai potrivit utilaj.

Hidroinpex produce distribuitoare de nisip remorcate PRP-1.5. Acest distribuitor de nisip PRP-1.5 este proiectat pentru împrăștierea materialelor inerte, a amestecurilor de nisip-sare și a materialelor antiderapante pe trotuare, drumuri și suprafețe carosabile. Dimensiunile reduse și garda mare la sol permit manevrarea cu succes pe străzile înguste și trotuare.

În același timp, compania produce distribuitorul de nisip SSM-025-HM-01, care a fost special dezvoltat de biroul de proiectare al uzinei pentru prelucrarea carosabilului cu materiale antiderapante. Acesta este ideal pentru lupta în perioada de iarnă cu gheața pe drumuri, în curți, pe trotuare, prin distribuirea (împrăștierea) uniformă a nisipului sau a altor materiale antiderapante. Un astfel de dispozitiv poate înlocui o întreagă armată de lucrători.

Dispozitivul de împrăștiere a nisipului SSM-025-HM-01 este un instrument indispensabil de înaltă eficiență pentru întreținerea drumurilor locale, naționale și internaționale, precum și a străzilor principale din orașe și localități. Dimensiunile sale reduse și garda mare la sol îi permit să manevreze cu succes pe străzile înguste și pe trotuare.

În plus, Hidroinpex SA produce distribuitoare de nisip DNS-7-S pentru KAMAZ. Acesta este un modul montat structural care nu necesită instalare. El este utilizat pentru împrăștierea materialelor solide antiderapante (nisip, sare etc.) pe trotuare, drumuri, autostrăzi pe timp de iarnă. Această tehnică îndepărtează eficient zăpada și nu deteriorează suprafața carosabilului.

Acest distribuitor de material antiderapant poate fi amplasat în caroseria unui camion cu ajutorul suporturilor. Aceste suporturi sînt folosite și pentru depozitarea distribuitorului în perioada extrasezonului. Echipamentul este vopsit cu vopsea polimerică specială, care poate rezista în orice condiții meteorologice.

Utilajele pentru lucrări rutiere Hidroinpex sînt echipamente de înaltă calitate. Această tehnică este utilizată de cele mai mari companii rutiere-de construcții din Moldova, inclusiv din regiunea transnistreană și Ucraina.

Întreprinderea „Hidroinpex” a fost înființată în 1974 ca uzină experimentală de producere a echipamentelor mecanizate și automatizate a Ministerului Ingineriei Mecanice pentru sectorul zootehnic și al furajelor.

Uzina este situată în nordul Moldovei, în orașul Soroca, pe malul rîului Nistru. Compania dispune de un centru propriu de inovare, bază experimentală, bază de producție cu ciclu tehnologic complet.

Sub marca proprie, Hidroinpex produce o gamă de motoare hidraulice de diferite modificări și grade de complexitate. De asemenea, uzina produce mașini și echipamente pentru întreprinderi agricole, comunale, de construcții de drumuri și servicii în domeniul silviculturii.

Întreprinderea urmărește să extindă relațiile de afaceri, să mărească geografia relațiilor cu partenerii și pune la baza cooperării formarea unor relații durabile, promițătoare, reciproc avantajoase, bazate pe respect reciproc, încredere și deschidere.

Fabrica Hidroinpex subliniază faptul că va fi bucuroasă să își ajute partenerii în atingerea obiectivelor. Fiecare comandă sau solicitare este analizată individual. Sînt acceptate comenzi concrete pentru producția de mașini, echipamente, componente și piese de schimb, precum și pentru servicii de prelucrare a metalelor, tăiere cu plasmă, vopsire cu polimeri și pulberi.

Garanția fiabilității și calității produselor Hidroinpex este asigurată de experiența îndelungată în industrie, de profesionalismul înalt al personalului și de sistemul de management intern certificat.

Uzina Hidroinpex așteaptă noi parteneri pentru o colaborare reciproc avantajoasă.

Hidroinpex – sîntem recomandați prietenilor!

0
0
1
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?