Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

S-au încins spiritele în faţa Judecătoriei Buiucani

18 oct. 2015,, 10:30   Societate
5761 5
Foto: sputnik.md
Acum ambele grupuri de cetăţeni sînt separate de un cordon întărit al reprezentanţilor organelor de drept. Acest lucru însă nu i-a împiedicat să se întreacă la scandări.

Forţele de ordine au separat cele două grupuri de manifestanţi din faţa sediului Judecătoriei sectorului Buiucani Chişinău.

Şedinţa Judecătoriei sectorului Buiucani privind plasarea în arest preventiv de 30 de zile a ex-premierului Moldovei, şefului liberal democraţilor Vladimir Filat, trebuia să se înceapă duminica la ora 09.00. În momentul de faţă în faţa Judecătoriei s-au adunat circa 150 de persoane, majoritatea cărora scandează „Daţi miliardul înapoi!”, „Vrem dreptate!” şi „Filat la dubă!”.

Din acest grup fac parte reprezentanţii tipici ai societăţii civile – pensionarii, oamenii care au rămas fără serviciu şi au resimţit tot farmecul stilului birocrat de gestiune a statului. Spre deosebire de ei, reprezentanții clasei de guvernare - deputaţii, rudele şi membrii de partid ai fostului premier au venit cu sloganurile care îndeamnă la eliberarea lui Filat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?