X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Jihadul împotriva ruşilor este deja în Sankt-Petersburg!

16 oct. 2015,, 12:35   Externe
4043 4

Foto: infobiz.md

Jihadul împotriva ruşilor este deja în Sankt-Petersburg! Mă uimeşte presa rusă! În orașul Sankt-Petersburg caucazienii au decapitat o femeie ... Ei bine, hai să vedem. Musulmanii din întreaga lume au declarat jihad (război sfînt) împotriva ruşilor. Cîteva zile mai tîrziu, musulmanii au decapitat o femeie în Sankt-Petersburg.

Nimic ciudat, nu-i așa? Mass-media din Rusia, de fapt, nici nu pomeneşte evenimentul, nu este! Știrile din Sankt-Petersburg și Rusia relatează despre vitejia Ivanilor în Siria, despre vreme etc ... Faptul că a fost decapitată o femeie în condiţiile cînd există riscul unui război civil pe motive religioase nu este interesant... Ei şi ce! Musulmanii au decapitat o femeie...

Doi caucazieni au jefuit o femeie din Sankt-Petersburg de peste 200 de mii.

O locuitoare din Sankt-Petersburg, în noaptea spre miercuri a fost jefuită. Publicația scrie că victima a fost dusă la spital cu traumatism cranian. Dar mai tîrziu poliţia din Sankt-Petersburg și regiunea Leningrad a raportat că a fost găsit un cadavru de femeie decapitate cu semne de moarte violentă. Înainte de a fi ucisă, femeia a fost jefuită de 200.000 de ruble. Acesta era venitul magazinului unde lucra victima. Nu se cunoaște motivul crimei. Nu se exclude omorul din motive religioase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?