Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Actrița Svetlana Toma a devenit cetățeană de onoare a orașului Bălți (FOTO)

13 oct. 2015,, 13:15   Societate
3569 0
Актриса Светлана Тома – почётная гражданка Бельц (ФОТО)
Foto: noi.md
În cadrul Festivalului „Întrevedere cu Rusia” (Zilele filmului rusesc), care se desfășoară între 10 și 14 octombrie nu numai în capitala Moldovei, dar și la Bălți, Comrat și Cahul, la 11 octombrie, la Bălți, a avut loc premiera filmului „Careta verde” și o întîlnire de creație cu actorii. La acest eveniment primarul municipiului, Renato Usatîi, i-a înmînat Svetlanei Toma actele de acordare a statutului de cetățeană de onoare a orașului Bălți, comunică NOI.md.

După cum a menționat edilul bălțean, filmul rus „Careta verde” în Moldova a fost proiectat mai devreme decît în Rusia. În pagina sa din rețelele sociale el a scris: „Proiectarea în premieră cu participarea interpretului rolului principal Andrei Merzlikin a inaugurat Festivalul „Întrevedere cu Rusia” în orașul Bălți. Mă mîndresc că am avut onoarea să acord suport la organizarea lui”.

Renato Usatîi a împărtășit, de asemenea, amănunte despre comunicarea sa cu oaspeții de la Moscova: „Astăzi ne-am plimbat mult prin oraș cu cunoscuții actori ruși Svetlana Toma și fiica ei, bălțeana Irina Lacina, Andrei Merzlikin, Evklid Kerdzinis, am discutat cu trecătorii, am trecut pe la casa în care a locuit Mihai Volontir. Zilele filmului rusesc în Moldova continuă și nu se vor finaliza niciodată”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?