Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Doi cetățeni ai Moldovei au fost deportați din UE

7 oct. 2015,, 11:45   Societate
3279 0
Двое граждан РМ депортированы из ЕС
Foto: trm.md
Șapte cetăţeni străini au depășit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova. Sînt datele din ultimele 24 de ore, oferite de Poliția de Frontieră, relatează NOI.md.

Grănicerii au depistat 8 cazuri de încălcări comise de pasageri la frontieră. Astfel, la traversarea frontierei, asupra a trei cetățeni au fost depistate acte false de călătorie. Încă trei persoane se află în conflict cu legea, acestea fiind reținute în urma coordonării acțiunilor grănicerilor cu organele de drept. În afară de aceasta, o persoană a încălcat frontiera de stat, iar alta – regimul frontierei de stat.

De asemenea, grănicerii au depistat 4 contravenienți în rîndurile posesorilor de mijloace de transport. Trei dintre ei au încercat să transporte ilegal mărfuri nedeclarate peste frontiera de stat, iar un șofer exploata mijlocul de transport reutilat ilegal.

În afară de aceasta, 7 compatrioți de-ai noștri au fost supuși în străinătate unor măsuri de restricționare. Astfel, grănicerii ruși au interzis accesul în țară pentru 4 cetățeni de-ai noștri, iar încă un cetățean al Moldovei nu a putut intra pe teritoriul Uniunii Europene. Încă doi au fost deportați din UE.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?