Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Furnizorul de căldură solicită consumatorilor să achite datoriile

29 sep. 2015,, 09:05   Societate
2963 10

Foto: bzi.ro

Furnizorul de căldură S.A. „Termoelectrica” solicită consumatorilor să achite integral și operativ plățile restante, transmite NOI.md.

Potrivit întreprinderii, la momentul actual 43 317 apartamente din municipiul Chișinău înregistrează restanțe de plată pentru consumul de energie termică de peste o mie de lei, inclusiv:

* 18 467 apartamente înregistrează datorii de o mie – trei mii de lei;
* 9503 apartamente înregistrează datorii de trei mii – cinci mii de lei;
* 4886 apartamente înregistrează datorii de cinci mii - șapte mii de lei;

* 10461 apartamente înregistrează datorii care depășesc suma de șapte mii de lei.

S.A. „Termoelectrica” continuă să acorde suport juridic necesar gestionarilor fondului locativ în vederea încasării plăților restante, inclusiv prin acționarea în instanța de judecată a rău-platnicilor și executarea silită, conform prevederilor legislației în vigoare.

Administrația „Termoelectrica” anunță despre intensificarea acțiunilor de încasare a datoriilor și face apel către consumatori să achite neîntîrziat plățile restante pentru a evita cheltuielile suplimentare ce țin de dobînzile de întîrziere, de judecată, de executare silită, precum și aplicarea sechestrelor asupra bunurilor, card-urilor personale, limitarea în drepturi, inclusiv de a perfecta pașapoarte, de a părăsi hotarele Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?