X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Cercetatorii scotieni stiu unde se ascund extraterestrii

15 sep. 2015,, 21:00   Externe
4667 0

Foto: rsute.ru

Specialistii Universitatii Saint Andrews din Scotia sunt de parare ca extraterestrii pot fi depistati pe asteroizi. In opinia lor, inteligenta extraterestra exista chiar in sistemul nostru solar si nu trebuie cautata in vreo galaxie indepartata. Astfel, astrofizicianul Duncan Forgan considera ca incercarile de depistare a civilizatiilor extraterestre au esuat pana acum, pentru simplul motiv ca nu s-a cautat la locul potrivit.

Forgan recunoaste ca, pana in prezent, a fost studiata doar o foarte mica parte a galaxiei noastre. In plus, spune Forgan, specialistii in domeniu cauta semnale extraterestre pe o anumita frecventa, fara a extinde aria cercetarilor.

El a comparat partea studiata a Sistemului solar cu un patratel al unui teren de fotbal. In acest context, oamenii de stiinta scotieni recomanda folosirea in continuare a telescopului TESS si a aparatului Kepler, pentru ca, afirma, ei, asteroizii ar putea ascunde urme ale unor civilizatii extraterestre disparute. Mai mult, expertii Universitatii Saint Andrews nu exclud, de asemenea, posibilitatea prezentei printre asteroizi, a unei nave spatiale uriase de origine extraterestra.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?