X 
Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Usatîi anunță despre organizarea unor noi proteste

8 sep. 2015,, 10:32   Politică
5628 6

Usatîi anunță despre organizarea unor noi proteste
Foto : moldova24.info

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susține că va iniția în viitorul apropiat noi acțiuni de protest cu scopul declanșării alegerilor parlamentare anticipate. Într-un comentariu postat pe o rețea de socializare, politicianul a salutat mitingul desfășurat în centrul capitalei pe 6 septembrie, dar a precizat că pregătește noi acțiuni de protest, notează NOI.md.

„Începutul lunii septembrie a arătat că moldovenii constituie o societate civilă consolidată, dar nu un grup de oameni dezbinați, de care pot să-și bată joc ticăloșii care își imaginează că reprezintă puterea. Elita de la guvernare a adus țara la marginea prăpastiei, dar printr-un efort comun, noi o vom salva. Ei înșiși înțeleg astăzi că fărădelegile lor au zile numărate. Atacurile mediatice murdare, filmele documentare false, reținerea lui Petrenco și a activiștilor lui – toate acesta sînt semnale reale ale sfîrșitului, inscripțiile funerare pe care și le pregătește însăși guvernarea oligarhică”, a precizat Usatîi.

Potrivit lui Usatîi, unica șansă pentru Republica Moldova sînt alegerile anticipate. „Cu această revendicare vom veni în fața clădirilor guvernamentale. Noi vom arăta ce înseamnă un protest adevărat, care va uni întreaga societate, indiferent de etnia, limba și viziunile politice ale oamenilor”, a adăugat politicianul.

Liderul „Partidului Nostru” a mai anunțat că va prezenta, în zilele următoare, detalii cu privire la acțiunile de protest planificate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?