X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Sondaj: Identificarea Poliției de Frontieră

24 aug. 2015,, 15:15   Societate
2710 0

Sondaj: Identificarea Poliției de Frontieră
Foto: border.gov.md

Azi, 24 august, Poliția de Frontieră lansează un nou sondaj de opinie. Instituția își propune să ia cunoștință dacă persoanele, participante la traficul transfrontalier, cunosc că polițiștii de frontieră nu sunt unicii funcționari care activează în punctele de trecere și dacă acestea pot diferenția reprezentanții instituțiilor de frontieră.

Timp de 3 luni, în perioada 24 august-24 noiembrie 2015, Poliția de Frontieră solicită vizitatorii site-ului să se expună asupra următorului studiu: ,,Cunoașteți că în punctele de trecere activează mai multe entități cu atribuții la frontieră. Puteți diferenția personalul?”. Vizitatorii vor putea alege unul din cel 4 răspunsuri posibile, și anume: ,,Da”, ,,Nu”, ,,Da, cunosc, însă nu pot face diferența între ei”, ,,Nu am acordat importanță acestui fapt”.

Rezultatele acestui sondaj vor ajuta conducerea Poliției de Frontieră să realizeze activităţi de îmbunătățire a managementului, să identifice noi posibilități de relații cu publicul pentru a face mai cunoscută activitatea instituției. La fel, răspunsurile vor tatona terenul pentru lansarea unui studiu instituțional ce va viza actele de corupție și /sau cele conexe în rândul angajaților.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?