Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Streleţ l-a invitat pe Medvedev în Moldova

15 aug. 2015,, 10:17   Politică
4714 5

Foto: sputnik.md

Un detaliu important al discuţiei de vineri dintre premierii Moldovei şi Rusiei este faptul că Valeriu Streleţ l-a invitat pe Dmitri Medvedev să viziteze Republica Moldova.

După comunicatul serviciului de presă al executivului rus, referitor la discuţia telefonică dintre premierii Rusiei şi Moldovei, a urmat o informaţie publicată de serviciul de presă al Guvernului de la Chişinău, în care sunt prezentate unele detalii.

Potrivit sursei oficiale de la Chişinău, Valeriu Streleţ l-a invitat pe omologul său rus, Dmitrii Medvedev, să viziteze ţara noastră.

Potrivit comunicatului Guvernului moldovean, Medvedev l-a felicitat pe Streleţ cu ocazia învestirii în funcţie. Cei doi oficiali au pledat pentru intensificarea dialogului moldo-rus, pentru revigorarea procesului de negocieri în chestiunea transnistreană în vederea sporirii încrederii dintre Chişinău şi Tiraspol, dar şi pentru relansarea dialogului în cadrul Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică. Sursa de la Chişinău subliniază că ultima dată această structură s-a întrunit acum trei ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?