Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ministerul Tineretului şi Sportului a prezentat priorităţile pentru anii 2015-2018

13 aug. 2015,, 16:00   Societate
2717 1
Foto: allmoldova.com
Ministerul Tineretului şi Sportului a prezentat priorităţile pentru perioada 2015-2018, precum şi a comunicat despre problemele existente.

Potrivit agenţiei "Infotag", ministrul Loretta Handrabura a spus joi, într-o conferinţă de presă, că "doar realizînd toate proiectele cap-coadă vom obţine rezultate" şi speră că "noul Guvern va reuşi tot ce şi-a propus".

Ea a menţionat că deja s-a întrunit cu reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale (NGO), conducerea federaţiilor de sport, precum şi cu foşti miniştri.

"Îmi doresc ca Ministerul Tineretului şi Sportului să fie considerat minister al succesului, iar pentru aceasta vom lucra mult, vom rezolva probleme şi vom corecta situaţia creată", a spus Handrabura.

Potrivit spuselor sale, "pentru aceasta este necesar de a revizui personalul pedagogic al instituţiilor sportive de învăţământ; de a crea şi dezvolta o platformă cu participarea ONG-urilor străine; de a îmbunătăţi lucrul cu personalul; de a revizuit bugetul".

Ministrul a recunoscut că "ministerul are restanţe, în particular, din 16 puncte ale planului de acţiuni, prevăzute în Acordul de Asociere RM-UE au fost realizate doar trei".

Ea speră că datorită noii echipe şi cu sprijinul tineretului "va fi realizat tot planul".

"Infotag" precizează: Loretta Handrabura a fost desemnată ministru al Tineretului şi Sportului la sfîrşitul lunii iulie. Anterior ea a deţinut funcţia de viceministru al Educaţiei.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?