Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Recean cere Parlamentului modificarea listei ministerelor

1 feb. 07:59   Politică
3506 1

Serviciul de presă al Guvernului, anunță, că în temeiul Legii cu privire la Guvern, prim-ministrul Dorin Recean a cerut Parlamentului modificarea listei ministerelor iar în legătură cu aceasta, premierul a propus reorganizarea Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene în Ministerul Afacerilor Externe.

”Conform propunerii șefului Executivului, funcțiile MAEIE legate de procesul de integrare europeană vor fi preluate de Biroul pentru Integrare Europeană din cadrul Cancelariei de Stat.

Coordonarea în cadrul Guvernului a procesului de integrare europeană a țării va ține de competența viceprim-ministrului pentru integrare europeană, care va fi asistat în activitatea sa de Biroul pentru integrare europeană.

După aprobarea hotărîrii, Guvernul va adopta actele necesare pentru reorganizarea MAE, va aduce actele sale în concordanță cu noua structură a Guvernului, și va prezenta Parlamentului propuneri privind ajustarea, în acest sens, a legislației în vigoare”, se arată în nota de presă.

Propunerea urmează a fi examinată la ședința plenară de astăzi a Legislativului.

3
4
0
2
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?