X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cum va monitoriza Munteanu apelurile telefonice ale subalternilor?

10 aug. 2015,, 18:00   Societate
4764 1
Как Мунтяну будет отслеживать телефонные звонки подчиненных?
Foto: jurnal.md
Ministrul Mediului, liberalul Valeriu Munteanu a emis un prim ordin prin care le-a interzis subalternilor să se folosească de telefoanele mobile în timpul efectuării controalelor. Această decizie ridică unele semne de întrebare.

În calitate de fost deputat, Munteanu ar trebui să știe că orice restricții și interdicții presupun și elaborarea unui mecanism de monitorizare a respectării acestora. În ce mod are de gînd ministrul să gestioneze apelurile telefonice ale funcționarilor de stat și inspectorilor, în timpul îndeplinirii atribuțiilor lor de serviciu?

Este clar că ministrul nu-i va putea obliga pe cei trei operatori de telefonie mobilă să monitorizeze anumite numere de telefon. În orice caz, va trebui de elaborat o procedură de monitorizare a convorbirilor telefonice de la început pînă la sfîrșit. Va fi nevoie și de o subdiviziune ministerială specială pentru prelucrarea apelurilor telefonice. În afară de aceasta, nu trebuie de uitat și de vechea metodă – folosirea telefonului fix.

Altfel spus, acest ordin trebuie completat printr-un acord cu „Moldtelecom”. Sau poate ar fi mai simplu să se ajungă la un acord cu SIS-ul? Ei cunosc această tehnologie și o folosesc demult. Sau poate tînărul ministru este sigur de acțiunile pe care le întreprinde, avînd în vedere că conducerea SIS-ului a revenit Partidului Liberal?

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?