X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Streleț, luat peste picior de Voronin (VIDEO)

30 iul. 2015,, 15:51   Politică
6135 7

Streleț, luat peste picior de Voronin
Foto : businesspress.md

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, nu a ezitat să-l ia peste picior pe candidatul desemnat la funcția de premier Valeriu Streleț în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri. Totodată, politicianul s-a arătat interesat de viziunea reprezentantului PLDM asupra combaterii corupției, informează NOI.md.

„În timpul discuțiilor cu privire la programul Guvernului v-ați uitat tot timpul la domnul Filat, ce înseamnă aceasta?”, a întrebat Voronin. „Și la dumneavoastră m-am uitat. O să-mi fie dor de dumneavoastră, dacă o să părăsesc locul de lîngă dumneavoastră”, a spus Streleț.

„Aflîndu-vă lîngă mine cîteva luni, mă bucur că ați crescut la funcția de prim-ministru”, a replicat Voronin.

Liderul PCRM s-a arătat curios cum intenționează să lupte cu corupția noul premier și cît de independent va acționa în această direcție. „Ați utilizat de 27 de ori cuvîntul «corupție». Cum vă imaginați că o să începeți această luptă cu corupția și cît de independent o să fiți ca premier în aplicarea acelor măsuri ce țin de adevărata luptă cu corupția”, a spus Voronin.

„Sînt acțiuni foarte curajoase, foarte tranșante pe mai multe domenii, începînd de la revizuirea Strategiei anticorupție. În acest sens ne propunem să adoptăm o nouă strategie”, a răspuns, la rîndul său, Streleț.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?