X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Filat, Ghimpu și Lupu au refuzat să divulge pînă mîine numele noilor miniștri

29 iul. 2015,, 15:55   Politică
3307 6

Filat, Ghimpu și Lupu au refuzat să divulge pînă mîine numele noilor miniștri
Foto: totul.md

Liderii PLDM, PD și PL s-au întrunit astăzi într-o nouă ședință pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la programul de guvernare. Totodată, cei trei politicieni au discutat despre componența noii echipe guvernamentale, însă au refuzat să divulge numele candidaților, precizînd că informația va fi făcută publică mîine, la ședința plenară a Parlamentului, informează NOI.md.

„Am discutat despre întreaga echipă care va reprezenta partidele de alianță în guvern și am pus punctul final pe programul de guvernare. Mîine, în ședința plenului, vor fi prezentați toți miniștrii. Teoretic îi cunoașteți pe toți”, a menționat Vlad Filat pentru presă.

Pe de altă parte, liderul PL, Mihai Ghimpu, a precizat că au mai rămas cîteva candidaturi care nu au fost definitivate. „A rămas să ne anunțe PLDM-ul un candidat și PD-ul. Noi ne-am înțeles că trebuie să cunoaștem înainte de vot toate candidaturile”, a spus Mihai Ghimpu.

Amintim că mîine, cu începere de la ora 14.00, deputații se vor întruni în ședință plenară pentru a supune votului componența nominală și programul de guvernare al Guvernului Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?