Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Nantoi: Negocierile privind formarea unei coaliții proeuropene în CMC nu au avut loc (VIDEO)

28 iul. 2015,, 11:35   Politică
4499 4

Nantoi: Negocierile privind formarea unei coaliții proeuropene în CMC nu au avut loc
Foto: ipn.md

Consilierul PPEM Oazu Nantoi și-a exprimat regretul în legătură cu faptul că, deși a trecut mai mult de o lună de la alegerile din 14 iunie, negocierile în vederea formării unei coaliții în CMC nu au avut loc. Politicianul a lansat un îndemn la adresa colegilor din formațiunile proeuropene să înceapă neîntîrziat tratativele, informează NOI.md.

Totodată, Oazu Nantoi i-a îndemnat pe aleșii locali să nu recurgă la practicile vicioase folosite de partidele parlamentare în timpul tratativelor.

„Negocierile privind crearea unei coaliții responsabile și transparente nu au avut loc. Anunțăm public disponibilitatea de a crea o coaliție proeuropeană la nivelul guvernării Chișinăului. Ne dorim ca combaterea corupției să fie principala sarcină a acestei guvernări. Vom insista asupra pornirii neîntîrziate a negocierilor efective urmînd ca rezultatele acesteia să fie anunțate cetățenilor. Fracțiunea noastră respinge ideea de aplicare a practicilor iresponsabile folosite de partidele de la guvernare după alegerile din noiembrie 2014. Chemăm pe toți consilierii, în special pe cei din PL, la un comportament onest”, a precizat Nantoi.

Consilierul a anunțat despre constituirea fracțiunii municipale „Platforma Populară Europeană”, al cărei președinte va fi chiar el. În calitate de secretar al fracțiunii a fost ales Veaceslav Bulat. Precizăm că fracțiunea PPEM numără șase consilieri.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?