X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

O nouă ședință un nou scandal! La ședința CMC a fost adus un bărbat cu dizabilități

8 feb. 14:27   Capitala
3651 0

Scandalul politic între PAS și MAN depășește limitele bunului simț. O persoană cu nevoi speciale a fost adusă la ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) și lăsată să se tîrască pe podea cît consilierii municipali din Capitală strigau de îi ținea gura.

S-a întîmplat în timp ce era dezbătută agenda întrunirii. O femeie a intrat cu persoana în cărucior cu rotile în sala de ședințe și a început să le spună ceva consilierilor locali, apoi tînărul cu dizabilități a fost ridicat și lăsat să stea pe parchetul din sala Primăriei, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Băiatul părea să fie vizibil dezorientat. Un alt tînăr cu nevoi speciale, la fel, era prezent în sala unde se desfășura ședința Consiliului Municipal Chișinău.

Precizăm că, de la începutul anului, consilierii PAS și MAN se întrec la acuzații și replici acide unii față de ceilalți, iar în ping-pongul declarațiilor au intrat Primăria Capitalei și Guvernul Moldovei, invocînd acuzații referitoare la aprobarea bugetului municipiului, creditele contractate de municipalitate și blocarea activității administrației locale din Chișinău. Unul dintre subiectele de polemică este și achitarea salariilor pentru asistenții personali, numărul cărora s-ar putea reduce.0
1
0
11
17

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?