X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Chirtoacă i-a prezentat scuze Zinaidei Greceanîi

27 iul. 2015,, 16:35   Politică
6218 6
Киртоакэ извинился перед Гречаной
Foto: ipn.md
Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, la solicitarea Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii, i-a prezentat scuze candidatei Partidului Socialiştilor pentru funcţia de primar, Zinaida Greceanîi. Primarul a spus luni, la şedinţa Primăriei, că "de repetate ori și-a cerut scuze, care au fost publicate şi în presă, precum şi în reţelele de socializare", relatează agenţia "Infotag".

"Dar se pare că este puţin şi trebuie să-mi mai cer o dată scuze, în caz contrar voi fi implicat într-un proces de judecată, iar eu le am destule", a spus primarul.

Primarul se întreabă "de ce Consiliul a considerat că afirmaţiile lui sînt discriminatorii şi un îndemn ca femeile să nu participe la viaţa politică a ţării".

"Dimpotrivă, i-am luat apărarea. Dar la solicitarea apărătorilor drepturilor cer scuze public pentru declaraţiile discriminatorii faţă de femeile şi bărbaţii din politică şi cer scuze pentru declaraţiile la adresa femeii", a spus Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?