X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Saakașvili i-a concediat pe 20 de funcționari de la Odesa

15 iul. 2015,, 15:20   Externe
3302 3

Foto: abc.net.au

Noul șef al administrației regionale de la Odesa, Mihail Saakașvili a criticat dur activitatea departamentelor de audit intern, colaborare cu instituțiile de menținere a ordinii publice, precum și a celui de prevenire și combatere a corupției. După ce a ascutat rapoartele anuale ce i-au fost prezentate de conducătorii acestor subdiviziuni, Saakașvili a constatat că aceștia nu fac în general nimic și a dispus ca toți angajații departamentelor respective să fi concediați.

„Să fie concediați pentru că nu au făcut, în general, nimic... Oamenii să plîng de mită și jaf, iar la voi toate sun bine, nimeni nu a fost pedepsit. Noi ne vom sprijini pe societate, vom găsi auditori cu experiență, contabili și alți specialiști, care să se ocupe de aceste probleme în locul funcționarilor incapabili”, a spus Saakașvili.

El a mai adăugat că va găsi sursele financiare necesare pentru a-i plăti pe activiștii din partea societății civile și că aceștia vor primi toate competențele ce li se cuvin.

Acestea nu sînt primele disponibilizări făcute în administrația regională de la Odesa în ultima lună.

Bunăoară, noul șef al Direcției Generale a Ministrului de Interne din regiunea Odesa, Gheorghi Lortkipanidze, a anunțat săptămîna trecută că va înlocui timp de 10 zile întreaga componență a structurilor de conducere ale instituțiilor de menținere a ordinii publice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?