X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Procesul de constituire a partidului lui Iurie Leancă, pe ultima sută de metri

7 iul. 2015,, 13:17   Politică
3148 4

Procesul de constituire a partidului lui Iurie Leancă, pe ultima sută de metri
Foto: ppe.md

Congresul de constituire a Partidului Popular European din Moldova, condus de fostul premier Iurie Leancă, urmează să fie organizat pe 26 iulie curent. Congresul va aproba statutul și programul politic al viitoarei formațiuni, va alege instituțiile de conducere la nivel național și va decide asupra acțiunilor prioritare pe perioada următoare, informează NOI.md.

Recent, grupul de inițiativă al PPEM a dat startul organizării conferințelor de constituire a organizațiilor raionale și municipale. În următoarele săptămîni, astfel de întruniri urmează să aibă loc în circa 20 de raioane, inclusiv în municipiul Chișinău. În perioada de pînă la congres, consiliile politice teritoriale urmează să analizeze documentele de constituire propuse și să vină cu recomandări.

Potrivit conducerii PPEM, scopul final este crearea unui partid de centru-dreapta, bazat pe o doctrină conservatoare, cu o veritabilă democrație internă. Noua formațiune politică își propune un program ambițios, dar realist, de dezvoltare a țării după modelul european.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?