X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Dodon: Lui Ghimpu și Chirtoacă li s-a dat ordine să acționeze

4 iun. 2015,, 16:33   Politică
7046 9

Dodon: Lui Ghimpu și Chirtoacă li s-a dat ordine să acționeze
Foto: noi.md

Liderul PSRM, Igor Dodon, susține că planificarea unei întrevederi cu alegătorii de către membrii PL în aceeași și în aceeași locație, unde urmează să aibă loc protestul Platformei „Demnitate și Adevăr” nu este întîmplătoare. Într-un articol publicat pe blogul său, politicianul scrie că liberalilor li s-ar fi dat indicații să zădărnicească protestele cetățenilor, notează NOI.md.

„PL va face miting în aceeași zi, în același loc și practic în același timp cu cetățenii chemați de Platforma DA. Ce înseamnă asta? Înseamnă că lui Ghimpu și lui Chirtoacă li s-a dat ordin să acționeze. Lor li s-a spus să împiedice cu orice preț adunarea cetățenilor, să amestece lucrurile, să creeze confuzie și, dacă va trebui, să provoace un conflict ideologic cu Platforma DA, pentru a încerca compromiterea ei”, afirmă Dodon.

Potrivit socialistului, prin aceste acțiuni, PL ar plăti „polițele în fața oligarhilor, pentru favorurile de ieri și de mîine”. În opinia lui Igor Dodon, liberalilor li s-ar fi promis că după alegeri, aceștia vor fi cooptați la guvernare.

„Ce au Ghimpu și Chirtoacă de la asta? Garanția că Dorin Drăguțanu (omul lui Ghimpu) nu va fi dat pe mîna procuraturii, pentru contribuția directă la furtul miliardelor. Susținerea financiară, logistică, mediatică și prin CEC pentru Dorin Chirtoacă, ca să-l propulseze din nou în funcția de primar convenabil oligarhilor. Promisiunea reformatării coaliției după alegeri, cu participarea PL”, susține Dodon.

Precizăm că PL a rezervat Piața Marii Adunări Naționale pentru a organiza o întîlnire cu alegătorii pe data de 7 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?