Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Carnavalul Copiilor alături de Cleopatra Stratan

17 mai. 2015,, 15:00   Societate
4605 1
Детский Карнавал с Клеопатрой Стратан
Foto: unibank.md
În perioada zilelor 6-7 iunie curent, copii sunt așteptați, alături de părinț și prieteni la Carnavalul copiilor alături de Cleopatra Stratan. Evenimentul va fi organziat cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor, și se va desfășura la Centrul Cultural Vatra.

Evenimentul va reuni copii de diferite vîrste din întreaga țară, într-un cadru pitoresc în aer liber, îmbinînd cadrul pitoresc în aer liber, îmbinînd delicat elementul distractiv cu cel cognitiv.
Programul va include un șir de concursuri în domeniul teatrului, dansului, artei plastice, recitaluri, inerpretări vocale și instrumentale, jocuri și altele. Își vor demonstra talentul la concursuri, atît formații artistice profesioniste, cît și amatori. Aventura copiilor la Carnaval va culmina cu o adevărată luptă medievală. Aceștia vor avea ocazia să asiste la o scenă ruptă din desenele animate sau filme, unde cavalerii vor lupta decisivă.

Nu vor lipsi nici expozițiile și tîrgurile obiectelor de artizanat. Pentru însușirea unor aptitudini și deprinderi de muzică, tradiții meșteșugărești, jocuri și obiceiuri populare vor fi organizate cursuri de fluier, șah, țesut, împletit, brodat pentru invitații prezenți la eveniment.

O mică grădină zoo va fi amenajată chiar pe teritoriul Complexului.

Doritorii vor putea participa și la master – class – uri de confecționare a jucăriilor din pănuși, de ornamente gospodărești, obiecte de decor, confecționarea coronițelor de flori și multe alte activități. Pentru prima dată se va organiza la Vatra un tîrg al taberelor de vară.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?