X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Un pretor de sector candidează la funcția de primar al capitalei (VIDEO)

29 apr. 2015,, 11:06   Politică
3172 0

Un pretor de sector candidează la funcția de primar al capitalei
Foto: noi.md

Pretorul sectorului Rîșcani al capitalei, Mihai Cîrlig, a anunțat astăzi că va candida în mod independent la funcția de primar al Chișinăului. Funcționarul a precizat în cadrul unui briefing susținut în fața Primăriei că are studiile și capacitățile necesare pentru a fi un bun administrator al capitalei, notează NOI.md.

„Constat astăzi că Primăria s-a distanțat de cetățean, corupția ia amploare, Primăria este deposedată de bunurile publice, terenuri sînt date gratuit. Primăria s-a transformat într-o platformă de reglare a conturilor și de PR pentru cineva. Chișinăul dorește altceva. Această caracatiță de ilegalități s-a cuibărit anume la Primărie, în special în biroului primarului general al municipiului Chișinău”, a menționat Cîrlig.

Funcționarul nu a ezitat să aducă învinuiri la adresa primarului Dorin Chirtoacă, precizînd că anume edilul este responsabil de fărădelegile care au loc. „Acest tînăr încurajează corupția, dar s-a autoproclamat un mesia. În toți acești ani a avut loc umilirea angajaților Primăriei, care au fost presați, șantajați, disponibilizați”, a spus Cîrlig.

Precizăm că Mihai Cîrlig este fost membru al Partidului Liberal. Acesta este de profesie medic și a activează de opt ani în domeniul administrației publice locale.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?