Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

Încă un candidat la postul de primar al capitalei

27 apr. 2015,, 12:50   Politică
5407 2

Încă un candidat la postul de primar al capitalei
Foto: gagauzinfo.md

Președintele Centrului de Inițiative și Monitorizare a Autorităților Publice, juristul Ion Dron, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar general al Chișinăului. Echipa activistului a lansat astăzi procedura de colectare a semnăturilor necesare în vederea participării la scrutinul local din 14 iunie curent, informează NOI.md.

Ion Dron a menționat că va participa la alegeri în calitate de candidat independent, iar una dintre prioritățile sale la cîrma Primăriei va fi stoparea furtului banilor publici.

„Acest sistem politic poate fi spart și acesta este un prim pas. Interesul nostru este acum să ajungem la cîrma acestui oraș pentru a opri furtul banului public. Vrem să construim un oraș în care administrația să fie motorul de bunăstare a locuitorilor, iar capitala să fie un model pentru întreaga țară. Este o încercare a noastră, noi nu vom ceda, chiar dacă nu vom reuși să colectăm aceste semnături. Vrem un oraș curat și o capitală civilizată, am hotărîrt să ne implicăm pentru a reuși acest deziderat. A venit timpul cînd orașul trebuie protejat de hoți și de politrucii de partid. În zadar ne facem planuri, rezultatele nu vor fi palpabile atît timp cît țara asta este jefuită”, a menționat Ion Dron.

Juristul a mai precizat că va încerca să facă campanie electorală din propriile resurse financiare, și că mizează mai mult pe spiritul civic al locuitorilor capitalei.

„Nu avem în spate nicio grupare financiară, criminală sau vreun clan de partid. Sîntem pe propria răspundere, pe propria ambiție, contăm pe propriile forțe și pe sprijinul locuitorilor orașului”, a explicat Ion Dron.
Candidații electorali vor putea depune actele pentru a fi înregistrați la Consiliul electoral de circumscripție în perioada 29 aprilie – 14 mai.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?