X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Cernei: Primăria a distribuit resursele iraţional

3 apr. 2015,, 09:45   Societate
3167 0

Foto: noi.md

Consilierul neafiliat Oleg Cernei a acuzat Primăria Chişinău de distribuire iraţională a banilor alocaţi pentru locuinţe judecătorilor, procurorilor şi poliţiştilor.

Potrivit agenţiei "Infotag", el a spus joi, la şedinţa Consiliului Municipal, că "la partajarea banilor au participat atît angajaţi ai Primăriei, cît şi funcţionari ai Centrului Naţional Anticorupţie, care au primit sume impunătoare pentru procurarea apartamentelor, mai mult decît pe piaţa imobiliară".

El s-a indignat de faptul că "banii pentru apartamente s-au acordat în raport de 688 euro pentru 1 m.p., nu de 450 – preţul de pe piaţă".

Cernei a mai spus că "31 de familii au primit nu doar bani pentru procurarea locuinţelor, dar şi cîte 11 mii de euro pentru reparaţii, astfel, în total li s-au acordat cîte 54 de mii de euro, dar numai cinci familii au procurat locuinţe".

Cernei consideră că "în Primărie toţi sînt rude şi toate problemele se rezolvă "frăţeşte".

"Vin ai noştri, pleacă ai voştri, noi rămînem tot ca proştii", a citat consilierul un vers dintr-un cîntec.

Consilierul din Partidul Liberal Vasile Petre s-a nedumerit "de ce cînd era consilier al primarului Cernei tăcea, iar acum a decis să dea cărţile pe faţă". El consideră că Cernei nu înţelege că "există cei care intenţionat doresc să certe fracţiunea, iar de el vor uita, cînd nu va mai fi de folos".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?