X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Un restaurant moldovenesc din București a fost închis pentru o lună

31 mar. 2015,, 14:45   Business
3479 1
Ресторан сети молдавской кухни в Бухаресте закрыли на месяц
Foto: wall-street.ro
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) din România a închis pentru o lună unul dintre restaurantele rețelei „La Plăcinte” din București, informează NOI.md.

Potrivit publicației române wall-street.ro, restaurantul „La Placinte” a fost închis pentru 30 de zile din cauză că acesta nu a emis bonuri fiscale. Restaurantul „La Plăcinte” de pe bulevardul Dacia din București a fost închis duminică, 22 martie, după ce inspectorii ANAF au efectuat controale cu o zi înainte. Potrivit ANAF, activitatea localului suspendat va fi reluată abia la 30 de zile de la suspendare.

În afișul postat pe ușă la intrarea în local este menționat faptul că restaurantul „La Plăcinte” a fost închis din cauză că acesta nu a emis bonuri fiscale. De menționat că autoritățile române au închis deja 177 de magazine și localuri în întreaga țară, după ce a intrat în vigoare, de la 1 martie 2015, noua ordonanță de urgență ce permite sigilarea acestora pentru sume nejustificate găsite în casa de marcat.

Pînă acum, în România au fost deschise 11 restaurante ale rețelei „La Plăcinte”, inclusiv 7 în București. Două localuri funcționează în Brașov, cîte unul – în Sibiu și Iași. În Republica Moldova rețeaua „La Plăcinte” are 13 restaurante, toate aflîndu-se la Chișinău. Rețeaua „La Plăcinte” este dezvoltată de compania „Trabo-Plus” SRL, condusă de omul de afaceri moldovean Andrei Tranga (38 de ani). Compania mai dezvoltă în Moldova și România rețeaua de restaurante „Andy’s Pizza”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?