Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Averea ministrului Agriculturii, în vizorul CNI

20 mar. 2015,, 10:00   Societate
3340 0

Foto: moldovacurata.md

Proprietăţile şi veniturile ministrului Agriculturii, Ion Sulă, vor fi verificate de către Comisia Naţională de Integritate. O decizie în acest sens a fost luată la şedinţa de azi a CNI. Ministrul este suspectat de membrii Comisiei că nu ar fi declarat toată averea pe care o are.

Contactat telefonic de TV7, ministrul Agriculturii nu a răspuns pentru a comenta decizia CNI.

De asemenea, Comisia va iniţia controale şi în cazul directorului Centrului pentru Combaterea traficului de persoane a MAI, Ana Revenco. Aceasta nu a declarat două cote părţi în cadrul a două SRL-uri şi un autoturism. Comisia va iniţia controle şi în cazul unei şefe de direcţie de la FISC, precum şi pe numele şefelor oficiilor fiscale de la Rîşcani şi Ocniţa. Acestea sînt bănuite că nu au declarat toată averea pe care o au.

Tot astăzi, Comisia a decis să claseze dosarul deputatului PDM Constatin Ţutu. La sesizarea Alianţei Anticorupţie, specialiştii Comisiei au făcut verificări şi au stabilit că acesta nu a încălcat regimul juridic al declarării veniturilor şi proprietăţilor. Singurul dosar trimis la Procuratura Generală de către CNI este pe numele unui fost angajat din cadrul Inspectoratului General de Poliţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?