Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Fostul director de la „Franzeluța” a refuzat să preia conducerea CFM

2 mar. 2015,, 18:20   Societate
8035 1

Бывший директор «Франзелуца» отказался возглавить Железную дорогу Молдовы
Foto: vzglead.md

Fostul director al Combinatului de Panificație „Franzeluța” Eugen Baleca, care a cîștigat concursul pentru ocuparea postului vacant de director general al ÎS „Calea Ferată din Moldova”, a refuzat să preia conducerea acestei întreprinderi. Informația a fost comunicată de ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, care a menționat că în timpul apropiat Ministerul va trebui să anunțe un nou concurs pentru funcția de director al CFM. Vasile Botnari a precizat că Eugen Baleca a refuzat să preia conducerea întreprinderii din motive personale, fără a oferi alte detalii.

Eugen Baleca a fost desemnat cîștigător al concursului pentru ocuparea postului vacant de director general al ÎS „Calea Ferată din Moldova”. La concurs au participat încă trei candidați: Vladimir Radu, Natalia Lipscaia și Fiodor Negru.

Fostul director general al ÎS „Calea Ferată din Moldova” Andrei Domașcan a fost demis pe 11 februarie 2014. Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, a menționat atunci că Domașcan nu a îndreptățit așteptările și ritmurile de reformare a întreprinderii, în cadrul ambițiosului plan propus, au fost prea lente.

În prezent, ÎS „Calea Ferată din Moldova” este condusă provizoriu de Serghei Tomșa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?