X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Miercuri începe Expovin Moldova-2015

17 feb. 2015,, 13:30   Societate
4018 0
Foto: facebook.com
Expoziţia internaţională specializată de vinificaţie Expovin Moldova-2015 începe miercuri la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la organizatori, expoziţia este la a 24-a ediţie şi în cadrul acesteia tradiţional vor fi prezentate vinuri şi băuturi alcoolice, utilaje pentru vinificaţie, materiale pentru prelucrare şi sigilarea sticlelor, sticle şi cutii, puieţi de viţă de vie, publicaţii specializate.

În cadrul expoziţiei va avea loc conferinţa InWine'2015, cu scopul de a deveni platformă pentru obţinerea cunoştinţelor şi experienţei necesare pentru exportarea de succes a vinurilor moldoveneşti pe piaţa europeană şi mondială. În cadrul acesteia vor ţine o cuvîntare experţi internaţionali din domeniul vinificaţiei.

Seara va avea loc totalizarea rezultatelor şi premierea cîştigătorilor Concursului internaţional de vinuri şi băuturi alcoolice Chisinau Wines&Spirits Contest'2015.

La concurs au participat 65 de companii din 14 ţări ale lumii, inclusiv din Germania, Cehia, Ungaria, Armenia, Georgia, România, Elveţia, Cipru. Producătorii moldoveni au prezentat 172 produse, cei străini – 86.

Comisia de degustare a concursului, din care au făcut parte experţi din 17 ţări, a degustat toate mostrele şi îşi va spune verdictul miercuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?