X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

O masina cadou pentru bărbatul care mergea pe jos la muncă 30 km

14 feb. 2015,, 21:00   Externe
7951 1

Foto: evz.ro

Povestea lui James Robertson, un muncitor american care făcea naveta între casă și serviciu, a impresionat oamenii din oraș, care au donat 310.000 de dolari.

Autobuzele nu circulă pe o distanţă atât de lungă, între casa lui James Robertson (56 de ani) din Detroit şi locul său de muncă din Rochester Hills. Iar acesta a mers pe jos, cinci zile pe săptămână, circa 30 de km, timp de nouă ani. După ce vechea lui mașină i s-a defectat iremediabil, bărbatul nu și-a permis să-și cumpere alta, așa că a fost nevoit să meargă pe jos spre fabrica unde lucra, în fiecare dimineață.

Colegii povesteau că nu întârzia niciodată și nu se plângea. Impresionaţi, cei care au citit povestea bărbatului, în presa locală, au pus mână de la mână și au adunat suma de 310.000 de dolari, pentru a-i cumpăra o mașină nounouță.

Deși banii erau destinați, inițial, cumpărării unui mijloc de transport pentru Robertson, un dealer auto a decis să-i dăruiască o mașină, așa că omul s-a ales și cu mașina ultimul răcnet: un Ford Taurus 2015 și cu suma de bani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?