Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Premieră în Moldova. Expoziție de colaj a Nataliei Gîrbu

6 feb. 2015,, 18:00   Societate
4307 0
Premieră în Moldova. Expoziție de colaj a Nataliei Gîrbu
Foto: afisha.ru
Pentru prima dată în Moldova va avea loc vernisarea expoziției de colaj a Nataliei Gîrbu. Expoziția se va desfășura la Propaganda Cafe, pe 7 februarie, începînd cu ora 19.00, și va purta titlul „Expoziție de #colaje despre glod, suflet și răsărită”.

„Expoziția este un eveniment în care poți vedea cu alți ochi realitatea care te înconjoară. Poți descoperi ceva nou în tine prin colaj și dincolo de el. Eu cred că un artist viu este un artist care experimentează. Mai ales cu sine. Cu toate că în Moldova este foarte greu să fii un artist modest, eu am decis să împart ideile mele cu oamenii. Sper că aceste colaje vor aduce noi sensuri și inspirații pentru participanții la eveniment. Sînt așa momente în viață cînd simți că e timpul să..” a declarat Natalia Gîrbu.

Natalia Gîrbu a studiat la Institutul de Studii Fotografice din Catalonia, Spania, iar în 2012 a fondat studioul „Codobelc”, unde realizează proiecte fotografice despre copii în lumea lor. Unele dintre acestea vor fi expuse la eveniment.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?