Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Reșetnicov: Ne dorim să consolidăm societatea în jurul unei idei naționale

31 dec. 2014,, 11:45   Politică
3805 8

Foto: noi.md

Republica Moldova are nevoie de o idee națională, în jurul căreia să se consolideze atît forțele politice, cît și societatea. La această concluzie a ajuns deputatul comunist Artur Reșetnicov, făcînd bilanțul anului 2014 sub aspectul evenimentelor politice, informează NOI.md.

În opinia deputatului, clasa politică a înșelat din nou așteptările cetățenilor. „A fost un an politic complicat, greu, deși oamenii și-au pus mari speranțe în acest an. Au avut loc alegeri și toți cetățenii au așteptat o schimbare spre bine a vieții, dar, cu regret, aceste așteptărinu au fost realizate. Societatea a devenit și mai scindată în urma alegerilor. Cetățenii au fost practic puși în fața unui referendum, fiind impuși să aleagă între vectorul estic și cel vestic de dezvoltare a țării”, a declarat Reșetnicov.

„Dar nu trebuie să fi pesimiști. Noi vom depune eforturi să consolidăm societatea, e de datoria oricărui politician să se preocupe de stabilitatea și bunăstarea cetățenilor. În 2015 ne dorim să consolidăm toate forțele politice și societatea în jurul unei idei naționale”, a menționat deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?