Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Fostul deputat Artur Reșetnicov revine în izolator

13 apr. 2022,, 17:51   Politică
2326 0

Fostul deputat transfug, Artur Reșetnicov, învinuit de îmbogățire ilicită, își va petrece următoarele 30 de zile în Penitenciarul nr.13.

O decizie în acest sens a fost luată miercuri, 13 aprilie, de către magistrații Curții de Apel Chișinău, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

„În rezultatul examinării recursului înaintat de procurorii anticorupție asupra deciziei primei instanțe privind plasarea în arest la domiciliu, pe un termen de 30 zile a ex-deputatului Artur Resetnicov, magistrații Curții de Apel Chișinău au dispus admiterea integrală a recursului. Prin urmare, ex-deputatul vizat a fost plasat în arest preventiv pe un termen de 30 zile, cu executare în Penitenciarul nr.13”, a declarat purtătoarea de cuvînt a Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Marți, 12 aprilie, ex-deputatul Sergiu Sîrbu, învinuit de îmbogăţire ilicită a fost transferat din arest la domiciliu, în arest în izolatorul CNA, pentru următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată de către magistrații Curții de Apel.

De menționat că, în privința ex-deputatului Vladimir Vitiuc, procurorii nu au contestat cu recurs decizia primei instanțe de plasare în arest la domiciliu pe un termen de 30 zile, ținînd cont de starea sa de sănătate.


4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?