X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Partidul Verde Ecologist: Moldova are nevoie de independență energetică

3 noi. 2014,, 15:15   Politică
3498 3
Foto: tribuna.md
Partidul Verde Ecologist s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile din 30 noiembrie, cu sloganul „Un om curat, într-o țară curată!”. Programul electoral al formațiunii se axează pe promovarea politicilor de mediu și asigurarea independenței energetice a țării, notează NOI.md.

Unul dintre obiectivele asumate de membrii partidului ține de reforma sistemului de guvernare, precum și de cea a sistemului politic, astfel încît instituțiile statului să activeze în mod independent. Reprezentanții PVE își mai propun să readucă în atenția autorităților problemele mediului înconjurător.

„Societatea are dreptul la un mediu înconjurător sănătos, care să îi permită crearea mai multor oportunități de dezvoltare. Partidul Verde Ecologist pune accentul pe promovarea agriculturii ecologice, prezența educației ecologice ca obiect în instituțiile de învățămînt, crearea condițiilor de muncă pentru specialiști”, precizează reprezentanții formațiunii.

Totodată, PVE optează pentru independența energetică e Republicii Moldova, lucru care, în opinia formațiunii, poate fi asigurat prin valorificarea surselor de energie regenerabilă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?