X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Cinci domenii în care pot să devii miliardar

26 oct. 2014,, 13:30   Societate
5799 0
Foto: incont.ro
În pofida numeroaselor ştiri despre faptul că Worren Buffet continuă să înregistreze pierderi (actualmente pierderile de la deprecierea acţiunilor timp de trei zile au atins valoarea de 2,52 miliarde de dolari), în presă continuă să apară sugestii pentru investitori. Recent agenţia Reuters a calculat cîţi miliardari sînt în lume şi cum şi-au cîştigat ei averea.

Buffet, ca şi ceilalţi 20 la sută din miliardari, s-a îmbogăţit în domeniul finanţelor. Potrivit agenţiei, în lume sînt 2325 miliardari, în mîinele lor fiind concentrate 4 la sută din bogăţiile lumii. Care, totuşi, este domeniul în care ei au progresat atît de mult?

Potrivit celui mai recent studiu al Companiei de cercetări „Wealth-X”, circa 13 la sută din miliardari au primit averea ca moştenire, alţi 27 la sută au devenit miliardari după ce au investit averea moştenită. Restul 60 la sută şi-au cîştigat averea cu propriile forţe. În afară de aceasta, în studiu se susţine că bunăstarea poate fi îmbunătăţită aproape în toate domeniile de activitate, însă există cîteva, în care miliardarii au avansat cel mai mult. Astfel, din ele fac parte domeniul financiar (instituţiile financiare şi fondurile de investiţii), industria, operaţiile cu imobilul, textilul, vestimentaţia şi articolele Premium, precum şi organizaţiile sociale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?