X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Stahurschi: Toate cumetriile și nunțile din capitală sînt însoțite de focuri de artificii, dar cetățenii nu au parte de ele

15 oct. 2014,, 13:20   Societate
5159 0
Foto: oreninform.ru
„Tradițional, în fiecare an, de Hramul Chișinăului erau organizate focuri de artificii, datorită cărora mulți părinți veneau cu copiii în centrul capitalei”, scrie pe rețelele de socializare fostul director al site-ului Kommersant.md Alexandr Stahurschi. „La fel a fost și ieri, cînd părinții au venit împreună cu copiii să le ofere o mică bucurie – focurile de artificii, suportînd cetele de tineri aflați în stare de ebrietate pe gazon (cu ocazia sărbătorii acestea pot fi bătătorite), mormanele de gunoi și sticle goale de bere, mirosul insuportabil din veceurile mobile. Numai că de această dată focuri de artificii nu au fost”.

Alexandr Stahurschi scrie că, „potrivit unor surse, Primăria Chișinăului nu a putut găsi un sponsor pentru a organiza focuri de artificii”. „Fantastic! Au dat în arendă mulțimii întreg centrul orașului, au obținut bani de la comercianții de bere, cafea (se vindeau chiar în chioșcurile Moldpresa), vin etc., iar pentru focuri de artificii bani nu s-au găsit. Toate cumetriile și nunțile din capitală sînt însoțite de focuri de artificii, dar cetățenii nu au parte de ele”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?